caballa-72petita

 

La Companyia Caulababa 

es va gestar quan l’Anskar i el Fèlix preparen una actuació per a les escoles de Cerdanyola del Vallès a l’envelat de Festa Major (Sant Martí 2016). Després d’aquella primera presa de contacte i amb el Carlos Soler ja com a director de la companyia, decideixen crear Molestin les disculpes (desfem obres), basat en aquell primer espectacle. Es preestrena un any després al mateix envelat de Festa Major i posteriorment s’estrena a l’Ateneu de Cerdanyola el 29 de desembre de 2017.

Aquest any 2019 han creat el seu segon espectacle Anem a la platja el qual ja ha estat representat en diverses ocasions amb gran acceptació per part del públic.

 

Carlos negre rodó

Carlos Soler (director)

Nascut a Barcelona l’any 1964, es va formar a l’Aula de Teatre de Cerdanyola entre els anys 1985-90 amb professorat de l’Institut del Teatre de Barcelona i Terrassa.

Posteriorment ha anat completant la seva formació en cursos i intensius de clown, tècniques de circ, mim i pantomima, teatre de màscares, veu i interpretació, amb especialistes com Pierre Byland, David Glass, Marcel Tomás, Franco di Francescantonio i Sebastian Lenthéric (Philippe Genty).

Des de 1988 es dedica a la docència d’aquestes tècniques i a la direcció d’espectacles en diferents escoles de teatre, principalment a l’Aula de Teatre de Cerdanyola, on és professor i coordinador.

Paral·lelament, dirigeix diferents companyies i grups de teatre i ha treballat d’actor en produccions diverses.

 

anskar negre rodó

Anskar Caballero (actor)

Nascut l’any 1975 a Cerdanyola del Vallès, realitza estudis d’iniciació a l’Institut del Teatre. Ha estudiat clown amb Jon Davinson, Merche Ochoa, Jango Edwards i Moshe Cohen (amb en Moshe un bàsic i un altre de nivell superior), així com un intensiu de bufó amb Leo Bassi.

Ha fet ràdio i s’ha format com a risoterapeuta. Membre del col·lectiu La Makabra al Poble Nou i col·laborador de tots els tallers de Circ. Integrant de la companya “Pessic de Circ” des dels seus inicis (companyia actualment encara en actiu col·laborant amb el Circ Cric). Fou monologuista durant 7 anys girant per sales de tota la península de la mà de Gerard Jofra (Reugenio) i Josep Mª Rubio (Barragán).

 

Fèlix negre

Fèlix Heras (actor)

Nascut a Manresa l’any 1974, s’inicia en el món del teatre al Grup Teatral Petit Espantall. Ha realitzat cursos de clown amb Marcel Gros i d’interpretació amb Jordi Purtí, així com una estada formativa amb els Pallapupes (Pallassos d’Hospital).

Va ser membre fundador de la Companyia ‘Fora de Test’ on va fer d’actor a l’espectacle “Somiatruites” durant tres anys per l’Entitat La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil i també participa en diversos festivals com La Mostra d’Igualada, el Festival de Pallassos de Cornellà, o la Marató de l’Espectacle (Mercat de les Flors).

Més endavant s’incorpora com a animador al grup d’animació Sapastre, cofunda la Companyia ‘Aparcats Companya’, amb l’espectacle “Fortuïtus”, i ho combina amb diverses actuacions en solitari amb l’espectacle de creació pròpia “Inauguració d’això”.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close